Ciocan: Directorii deconcentratelor nu sunt „muste puse pe un tintar”

10859892_883739281657595_114073336_n

Liberalii braileni continua seria replicilor la comentariile deputatului PSD Marian Dragomir, cu privire la faptul ca PNL (alaturi de fostul PDL) ar detine mare parte dintre directorii de deconcentrate din Braila si ca atare, recunoaste sau nu, este la guvernare, alaturi de PSD.

Consilierul municipal Eduard Ciocan  ii atrage atentia lui Dragomir ca este sigurul care are impresia ca PNL-ul este la putere in Braila: “Am constatat interesul recent manifestat de domnul deputat Marian Dragomir fata de directorii institutiilor deconcentrate din judetul Braila. Abordarea mi se pare total gresita, acei oameni nefiind <<muste puse pe un tintar>>, asa cum lasa sa se inteleaga abordarea domnului Dragomir. Este de inteles, poate, faptul ca domnul Dragomir nu cunoaste numirile in functie pe care mentorul sau politic (fostul presedinte al PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu), le-a facut de-a lungul timpului. Pot, insa, pentru corecta informare a opiniei publice, sa-i reamintesc eu. Atunci cand a fost vorba de unele numiri pe care chiar PNL-ul de la acea vreme a insistat sa le faca, acest lucru nu a fost posibil din cauza PSD-ului, care a sprijinit ramanerea in functie a unor directori cu destule probleme la activ.

Dupa toate declaratiile din ultima perioada ale domnului Dragomir, concluzia mea este ca dansul e singurul care are impresia ca PNL-ul este la putere la Braila. Poate ar fi bine sa-i intrebam pe oamenii acestui municipiu si judet ce parere au si cine cred ei ca detine puterea la Braila, PSD sau PNL. Chiar ma gandesc, dupa sarbatori, sa initiez un demers in acest sens”.