Circa 200 de membri ai organizatiei municipale PDL Braila au trecut la PMP

P1080297

Circa 200 de membri ai organizatiei municipale PDL Braila au trecut la PMP. Anuntul a fost facut de fostul vicepresedinte al organizatiei municipale PDL, Pandele Roman, care de astazi este liderul organizatiei municipale PMP locale. El si-a explicat optiunea pentru noul partid: “Sunt PDL-ist de la formarea PD-ului si sunt un sustinator al domnului Traian Basescu si mie imi place sa merg cu o echipa invingatoare”.

Roman a mai precizat ca atat pe el, cat si pe colegii care au migrat catre PMP,  i-a deranjat faptul ca s-a decis fuziunea cu PNL, astfel incat PDL-ul practic a fost desfiintat: “Au desfiintat PDL-ul, care este un partid de 23 de ani, care a dat primarul capitalei, a dat presedintele tarii, pentru doua mandate; daca faceau doar o alianta, sa sustina Dreapta, ei, era cum era, dar fuziune, sa distrugi tu partidul, sa nu mai fie PDL,  sa ramana numai cantecul, melodia partidului si sa se numeasca PNL?! Nu pot sa mai raman acolo”.

Intrebat cu cati oameni a plecat din PDL Braila, Roman a spus: ”Din PDL am plecat acum la insistenta oamenilor, care m-au sunat si mi-au cerut sa mergem la PMP. Sunt in jur de 200 de oameni care vor veni acum, iar intre ei sunt 8-10 sefi de zona, iar pana la urma va veni la PMP cam 80% din organizatia municipala PDL. Avem semnale si din judet, de la organizatiile din Chiscani, de la Vadeni, de la Scortaru”.

In final, Pandele Roman a incheiat glorios: “Tara noastra  va avea un presedinte cel mai tanar si cel mai frumos presedinte din lume. Sigur asa va fi. Doamna Elena Udrea va fi presedintele”.