Circa 500 de copii au participat la “Easter Egg Hunt”, la Grădina Zoologică Brăila

Grădina Zoologică Brăila a găzduit în week-end o nouă ediție a  evenimentului “Easter Egg Hunt”, organizat de Forumul Tinerilor din România – Brăila, în parteneriat cu Primăria municipiului și SC Administrația Piețelor și Târgurilor (APT) SA.

Este vorba despre o vânătoare de ouă la care, după cum ne-a spus Meluța Drăguț, directorul APT, au participat circa 500 copii. Cei mici s-au distrat participând la diferite activități amuzante pregătite de organizatori. Drăguț ne-a mai spus că pe lângă animalele pe care le pot vedea oricând în Parcul Zoo, de această dată, copiii au putut vedea în premieră și puiul unei familii de maimuțe capucin, care a venit pe lume de curând.

„A fost o ediție spectaculoasă a evenimentului Easter Egg Hunt, au fost foarte mulți copii, poate și pentru că după atâtea zile de ploaie, am avut sâmbătă o zi frumoasă, numai bună de ieșit la plimbare. Totul a fost pregătit cu grjă în Grădina Zoologică, magazinul a fost bine aprovizionat și noi am împărțit baloane gratuit celor mici”, ne-a mai spus Meluța Drăguț.


(sursă video – Meluța Drăguț)

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns