CIRLIGEA: ILUMINATUL PUBLIC SE OPRESTE INTOTDEAUNA INAINTE DE A CRAPA DE ZIUA. ESTE BEZNA IN ORAS!

Consilierul judetean Florin Cirlgea (PNL) este nemultumit de faptul ca seara, iluminatul public se aprinde in municipiu mult dupa lasarea intunericului, iar dimineata, acesta se inchide inainte de a se lumina de ziua. Cirligea spune ca nu ar fi o mare cheltuiala pentru Primarie sa tina lampile stradale aprinse cateva zeci de minute in plus in fiecare zi, pentru ca cetatenii sa vada pe unde merg, la primele ore ale diminetii, respectiv pe innoptat: “Nu se poate ca la ora 7 (a diminetii – n.r), toate strazile din municipiu sa fie in bezna! Probabil ca cei care au votat PSD nu se trezesc dimineata. Probabil se trezesc dupa rasaritul soarelui, pentru ca daca cineva ar pleca la serviciu la ora 6 sau la ora 7, toate luminile au fost stinse. Este un haos, mai ales daca e ninsoare, daca e ploaie, efectiv arata ca un oras dupa bombardament!

Nu s-a intamplat nici astazi pentru prima data, nici ieri; este o regula care e valabila inclusiv vara. Intotdeauna lumina se stinge inainte de a crapa de ziua. Nu se poate, este bezna! Si aceeasi problema e si cand se aprind. Nu cred ca ar fi consumurile asa mari, ca sa mai tinem inca un sfert de ora iluminatul public aprins”.

Precizam ca in urma cu cateva luni, chestionat in legatura cu aceeasi problema, primarul Marian Dragomir (PSD) declara ca programul pentru iluminatul stradal se stabileste la nivel national pentru fiecare zona a tarii in parte, administratiile locale fiind obligate sa il respecte.