CJ BRĂILA A APROBAT COTE DE CARBURANT PENTRU CÂTEVA DINTRE MAȘINILE/ UTILAJELE DIN DOTARE

Consiliul Județean Brăila a aprobat la cea mai recentă ședință de plen modificarea unei hotărâri anterioare, care viza stabilirea consumul lunar de carburanți pentru aparatul propriu și cel al instituțiilor subordonate, pe anul în curs.

Modificarea era necesară ca urmarea  achiziționării unui buldoexcavator JCB 4CX și a unui cilindru vibrator tandem JCB CT160-1200 de către Serviciul de Lucrări Întreținere – utilaje care vor fi folosite pentru întreținerea drumurilor județene pe timp de vară și de iarnă, acestea fiind dotate cu motoare termice cu consum de motorină.

Mai concret, pentru buldoexcavatorul JCB 4CX a fost aprobată o cotă de motorină de 1100 litri/lună, iar pentru cilindrul vibrator tandem JCB CT160-1200 o cotă de 300 litri/lună. De asemenea, s-a aprobat și o suplimentare a cotei de carburant pentru microbuzul Renault Master BR12CJB, care a fost transferat la Serviciul Lucrări Întreținere, urmând a fi folosit pentru deplasarea muncitorilor la punctul de lucru. Cota de carburant pentru acest microbuz a fost aprobată la nivelul de 300 litri/lună.

Cotele de carburanți valabile la acest moment pentru mașinile/utilajele aparatului propriu al CJ sunt prezentate în tabelul din foto.