CJ Brăila a primit acordul din partea Companiei Naționale de Investiții privind finanțarea construirii unei noi Săli Polivalente

Consiliul Județean Brăila a primit acordul din partea Companiei Naționale de Investiții (CNI) privind finanțarea construirii unei noi Săli Polivalente între Brăila și Galați, pe raza municipiului Brăila.

Președintele CJ, Iulian Chiriac, ne-a declarat astăzi pe această temă: „Am făcut o cerere la CNI pentru construirea unei noi Săli Polivalente și s-a aprobat cererea. Ne bucură foarte mult că o să avem un astfel de obiectiv și vrem să investim în continuare în sportul de performanță. Sala Polivalentă va fi pe terenul de lângă APAN, care a fost preluat de la Primărie de către CJ.

O să începem să întocmim documentația necesară și sperăm ca anul viitor să putem preda amplasamentul către CNI, ca să se apuce efectiv de proiect. Deocamdată nu putem vorbi despre o valoare a investiției, pentru că trebuie mai întâi să facem partea de proiect tehnic, de DALI și apoi o să vă comunicăm și valoarea investiției. O să se ridice la câteva zeci de milioane de euro.

Noi ne dorim o Sală Polivalentă cu 4000 sau peste 4000 de locuri, multifuncțională. Sala Polivalentă pe care o avem acum în Brăila are 2000 de locuri, deci am dubla capacitatea. Și viitoarea sală poate fi folosită și de gălățeni, dacă aceștia vor dori.