CLM a aprobat investiții de peste 2,1 milioane lei de la bugetul local, pentru lucrări de reparații/reabilitări la câteva unități de învățământ din municipiul Brăila

Consilierii municipali au aprobat recent mai multe proiecte de hotărâre ce vizează lucrări de reparații/ reabilitări la o serie de unități de învățământ preuniversitar din Brăila, cu finanțare de la bugetul local. Valoarea totală a acestor investiții depășește 2,1 milioane lei.

Mai exact, este  vorba despre:

*reabilitarea covorului asfaltic din curtea interioară a Școlii Gimnaziale „Alexandru Ioan Cuza”, proiect în valoare totală de 323.741,28 lei (cu TVA). Durata de realizare a investiției este de 2 luni.

*reabilitarea covorului asfaltic din curtea interioară a Școlii Gimnaziale „Ion Luca Caragiale”, proiect în valoare de 308.618,88 lei (cu TVA). Durata de realizare a investiției este de 3 luni.

*reabilitarea covorului asfaltic din curtea interioară a Școlii Gimnaziale „Nikos Kazantzakis”, proiect în valoare de 164.639,01 lei (cu TVA).  Durata de realizare a investiției este de 2 luni.

*reabilitarea covorului asfaltic din curtea interioară a Liceului Tehnologic „Anghel Saligny”, proiect în valoare de 151.714,60 lei (cu TVA). Durata de realizare a investiției este de 2 luni.

*reabilitarea covorului asfaltic din curtea interioară a Liceului Teoretic „Mihai Sebastian”, proiect în valoare de 269.503 lei (cu TVA). Durata de realizare a investiției este de 2 luni.

*reabilitarea acoperișului și a doi pereți exteriori la Grădinița cu program prelungit nr. 51, proiect în valoare de 587.847,45 lei (cu TVA). Durata de realizare a investiției este de 5 luni.

*reabilitarea aleii exterioare și a trei pereți exteriori la Grădinița cu program prelungit nr. 55 (structură a Grădiniței cu program prelungit nr. 51), proiect în valoare de 354.159,89 lei (cu TVA). Durata de realizare a investiției este de 4 luni.