Clotilde Armand: Vrem sa cream la Braila o filiala USR autonoma, care nu va depinde de Bucuresti

IMG_0169

Despre oameni vorbesc faptele lor, mai clar decat cuvintele lor – este principiul pe care merg liderii Uniunii Salvati Romania (USR) care, in aceasta perioada, incearca sa-si organizeze filiale in toata tara, inclusiv la Braila. Liderul USR Clotilde Armand a prezentat astazi la Braila, in fata presei si a catorva zeci de simpatizanti, care este profilul persoanelor pe care actualii membri USR si le doresc alaturi de ei, in partid: “Eu cred ca de la inceput, cand vezi ce persoana este, care este viata pe care a dus-o, ce a construit in viata lui, stii ce fel de persoana este. Eu nu ma bazez niciodata pe discurs, nu ma intereseaza … cum sa spun.. programele, mai ales la primarie. Eu am vazut in competitia pentru Primaria capitalei oameni politici de la PNL, de la PSD, de la PMP care veneau cu niste programe facute de firme de comunicare, extraordinare programele: il iau de acolo, il spun, dupa care il pun inapoi si nu ma mai intereseaza!

Nu ma intereseaza ce spune un om, ma intereseaza ce a facut el in viata lui. Eu gestionez o firma si am recrutat foarte multe persoane in viata mea: nu ma bazez pe ce spune persoana, ma bazez pe ce a facut, pe competentele pe care le are, pe personalitatea sa.

Noi, la USR, ne bazam pe personalitate, pe caractere: cine sunt persoanele care ne reprezinta pe noi. Vrem sa cream la Braila o filiala autonoma, care nu va depinde de Bucuresti. Singurul lucru unde noi vom avea un impact va fi legat de membrii fondatori. (foto – Clotilde Armand si Catalin Stancu, unul dintre brailenii care se ocupa de formarea filialei locale USR)

Mai multe despre modul in care vor fi alesi membrii USR la Braila, aici: