CODRUTA NEDELCU: ASTA CU “ROCREATIV” E CHIAR NESIMTIRE! CONSILIUL JUDETEAN ISI BATE JOC DE BRAILENI!

Directorul executiv al Asociatiei ARIN, Codruta Nedelcu, se arata indignata de “nesimtirea totala” cu care Consiliul Judetean Braila si-a infiintat firma de turism “Rocreativ”, care timp de 2 ani a functionat in gol, cu un administrator care si-a luat salariul fara sa aiba nicio activitate si fara sa-i fi fost stabilite niciun fel de criterii de performanta.  In plus, Codruta Nedelcu (foto) apreciaza ca „nesimtirea” merge mai departe, prin faptul ca dupa ce a fost lasata 2 ani sa-si ia salariul, desi producea doar pierderi, mai nou, administratorului Reliana Bogdan i s-a dat un  ragaz de 3 luni, ca sa intocmeasca o strategie pe turism pentru firma pe care o conduce de atata timp.

Intr-un comentariu postat pe o retea de socializare, dupa ce aminteste toate aceste lucruri, directorul Asociatiei ARIN concluzioneaza ca de fapt, “CJ isi bate joc de braileni”: <<Bai, da’ asta-i chiar NESIMTIRE!!!
1 – CJ si-a creat o firma, PE BANII NOSTRI!!! intr-o nesimtire totala, firma care nu avea nimic de facut, care nu avea obiective clare – samd…!!
2 – La firma aia a fost pusa o directoare FARA NICI UN CONCURS!!!, care si-a luat salariul DIN BANII NOSTRI!!!
3 – Directoarea aia NU a avut o fisa a postului, nu a avut indicatori de performanta si, in general, a luat salariu cam degeaba, vreo 1 – 2 ani, fara sa fi facut aprope nimic!!
4 – Aceeasi directoare nu se pricepea la obiectul activitatii pe care, cica, o „manajeriza” – astfel incat a trebuit sa FACA CURSURI!! Pe care acu’ le mai vrea SI decontate, TOT din banii nostri!! Si asta, in conditiile in care in FIECARE AN exista ZECI de absolventi de „turism”, atat de la facultati cat si de la cel putin un colegiu chiar de aici, din oras de la noi – si care isi fac studiile PE BANII LOR!! da’ nu-i angajeaza nici dracu’!!
5 – Dupa atata timp de cand lucreaza acolo, directorea aia nici macar o STRATEGIE nu are pentru firma pe care o, cica, „conduce”, ii mai trebuie inca TREI LUNI sa o faca!! Da’ pana acum pe baza a CE a „lucrat”??!!  (Ma rog! presupunand ca a lucrat!!) DE CE nu a facut pana acum o strategie??!!

Eu nu inteleg: cam CAT timp le trebuie brailenilor sa isi dea seama ca Consiliul Judetean isi BATE JOC de ei, pur si simplu??!!
Povestea asta e de-a dreptul halucinanta – si cred ca deja tine de DNA!! Cred ca deja la ROCREATIV s-a cheltuit binisor peste un miliard de lei vechi, aproape DEGEABA!! A fost creata firma ca sa sifoneze bani pe fatza??!!
Intrebare: DE CE exista ROCREATIV, cand orasul si judetul e plin de firme de turism??!!>>.