Comuna Chiscani a primit o finanțare de peste 15 milioane lei prin Programul „Anghel Saligny” pentru modernizarea unor străzi

Președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, anunță într-un comunicat dat publicității că a fost prezent astăzi, alături de primarul comunei Chiscani, Costică Cojea, la semnarea contractului de finanțare pentru un proiect ce privește modernizarea unor străzi din Chiscani. Mai exact, este vorba despre un proiect în valoare de 15.623.228 lei, finanțat prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

„Mă bucur că domnul primar Cojea a decis să ni se alăture nouă, liberalilor și îl voi susține cu tot ceea ce pot, ca parlamentar și ca președinte al PNL Brăila, pentru realizarea proiectelor sale ce țin de dezvoltarea comunității”, afirmă liderul PNL în comunicatul de presă.

Amintim că primarul comunei Chiscani, care este membru PSD, a anunțat recent că a decis să treacă în tabăra PNL și va face acest lucru în mod oficial înainte de alegerile locale din 2024. Cojea nu semnează de pe acum adeziunea la PNL pentru că în acest caz, potrivit legii, și-ar pierde mandatul de primar.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns