Comuna Surdila-Greci va avea un centru multifuncțional în valoare de 15 milioane lei, construit prin Compania Națională de Investiții

Președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, anunță că localitatea Surdila Greci va beneficia de finanțare pentru construirea unui centru multifuncțional.

Popa precizează într-un comunicat dat publicității că „Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, a aprobat indicatorii tehnico-economici ai acestui obiectiv din Subprogramul «Alte obiective de interes public sau social în domeniul construcțiilor», din cadrul Programului național de construcții de interes public sau social.

Proiectul va realizat prin Compania Națională de Investiții.

Valoarea totală a investiției este de 14.979.650,89 lei cu TVA, din care Compania Națională de Investiții va achita 14.586.200,45 lei cu TVA, iar contribuția locală va fi de 393.450,44 lei cu TVA.

Durata de execuție este de 21 de luni, din care proiectarea este de 3 luni.

Îl felicit pe primarul comunei Surdila Greci, Ionel Meiroșu, pentru munca depusă în realizarea acestui proiect și mă bucur că în urma eforturilor comune, s-a obținut finanțarea necesară pentru realizarea lui.

Ionel Meiroșu este unul dintre cei mai performanți primari brăileni, care face cinste administrației publice locale, dar și PNL”.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns