Concurs de indemanare pe bicicleta „Juniorii Pedaleaza”, in Braila

3

Asociatia Bike Works organizeaza in municipiul Braila, pe 27 septembrie, cea de-a IV-a editie a a concursului de indemanare pe bicicleta pentru copii „Juniorii Pedaleaza”. Evenimentul se va desfasura in parcarea centrului comercial Braila Mall, incepand cu ora 9.00, unde copiii cu varste cuprinse intre 6 si 14 ani sunt asteptati sa-si demonstreze indemanarea pe bicicleta. In functie de varsta, cei mici vor avea avea de parcurs pe bicicleta un traseu care va cuprinde mai multe tipuri de obstacole – de la treceri printre jaloane, la traversarea unei scanduri inguste,sau mutarea unui recipient cu apa de la un punct fix la altul. La final, copiii vor fi rasplatiti cu diplome, trofee, medalii si produse oferite de sponsori.

Micutii nu vor putea intra in concurs daca nu poarta casti de protectie. De asemenea, evenimentul se va desfasura pe un circuit inchis, zona de concurs  fiind izolata fata de masini si marcata corespunzator.

 „Continuam sa facem ce ne-am propus inca din statut, promovarea mersului pe bicicleta sub toate formele lui, iar concursurile pentru copii sunt unul din pilonii acestei promovari, ele stimuland pasiunea pentru ciclism de la varste fragede. Va asteptam sa veniti cu copiii in numar cat mai mare si va garantez ca ulterior vor dori sa invete sa pedaleze mai bine, mai corect”, a declarat  Silviu Negoita, presedintele Asociatiei Bike Works.

Toate detaliile concursului, de la regulament, pana la inscrieri, se regasesc pe site-ul de concurs, juniorii.bikeworks.ro. (sursa foto – Dorin Balanescu)