Concurs de desene si compuneri pentru copii – „Orasul meu, orasul tau”

Afis concurs copii

Biblioteca Judeteana „Panait Istrati” Braila lanseaza a doua editie a concursului de desene si compuneri cu tema „Orasul meu, orasul tau”. Concursul este parte a parteneriatului pe care organizatorii il au cu bibliotecile din Brasov, Tulcea si Onesti, iar cele mai reusite lucrari vor fi reunite in cartea „Braila, orasul meu”, care va fi trimisa bibliotecilor partenere si va fi expusa in sectiile pentru copii. Astfel, in perioada 2 – 20 noiembrie 2015, copiii isi pot inscrie lucrarile la Ludoteca bibliotecii din Piata Poligon nr. 4, urmand ca pe intreaga perioada a concursului, acestea sa fie votate pe pagina de Facebook “Sectia de Imprumut pentru Copii. Ludoteca”.

Potrivit regulamentului, cea de-a II-a editie a concursului de desene si compuneri pentru copii va avea trei sectiuni: * desene nivel prescolar; * desene nivel primar; * compuneri. Desenele si compunerile vor fi in format A4, landscape. Data limita de acceptare a lucrarilor copiilor este 20 noiembrie 2015, ora 16:00.

In data de 24 noiembrie 2015, la sediul Bibliotecii, vor fi desemnati castigatorii, in cadrul Galei de premiere, dupa cum urmeaza: * premiul special pentru talent; * premiul de popularitate – (concurentul a carui lucrare va primi cele mai multe voturi prin optiunea Like, pe pagina de Facebook, va intra in posesia premiului); * premii pentru fiecare sectiune.

Concursul se adreseaza copiilor de gradinita si claselor I-IV, iar participarea se va face cu ajutorul cadrelor didactice si a parintilor. Prin urmare, pentru a participa la concurs, participantii trebuie: * sa aiba varsta cuprinsa intre 4 si 11 ani; * sa fie autorii desenului prezentat; * sa depuna la sediul bibliotecii lucrarea, precum si datele de contact ale unui parinte sau cadru didactic – e-mail si numar de telefon.

Fotografiile lucrarilor vor fi incarcate intr-un album pe pagina de Facebook “Sectia de Imprumut pentru copii.Ludoteca”. Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu valida inscrierea in concurs a lucrarilor ce nu respecta cerintele concursului.

Mai multe informatii pot fi obtinute la telefon 0239-611292 (Ludoteca), sau prin mail : sectiacopiibjbraila@gmail.com.