Conducerea centrală PNL declară că excluderea lui Vasile Varga este nulă și cere conducerii PNL Brăila reintroducerea sa în baza de date a membrilor de partid

Președintele Comisiei de Organizare a Congresului PNL (COCON), Theodor Stolojan, a transmis Biroului Politic Local al PNL Brăila și „în atenția” Biroului Politic Județean al PNL Brăila o adresă prin care aduce la cunoștință acestora faptul că „radierea lui Vasile Varga din baza de date  a membrilor PNL este nulă, în conformitate cu prevederile art 2. a deciziei COCON nr. 4 din  8 iunie 2021” și cere să se ia măsurile necesare pentru reintroducerea acestuia în baza de date a membrilor PNL.

Documentul reprezintă este un răspuns la  adresa trimisă la centru de fostul deputat brăilean Vasile Varga, după ce zilele trecute, în Biroul Politic Local al PNL Brăila s-a luat decizia excluderii sale din partid.

Amintim că decizia la care se face referire în documentul de mai sus interzice transferurile și radierile din baza de date a membrilor PNL până la Congresul PNL din această toamnă.