Conducerea CF Braila a lansat petitia “Salvati fotbalul brailean!”

stadion

Conducerea CF Braila a lansat o petitie intitulata “Salvati fotbalul brailean!”, pentru care aduna semnaturi de la iubitorii sportului cu balonul rotund, urmand sa o depuna la Consiliul Judetean si Primaria municipiului. Conducerea CF Braila spera ca, avand sustinerea unui numar cat mai mare de cetateni, sa sensibilizeze autoritatile locale si sa obtina spirjinul financiar al acestora, astfel incat clubul sa nu ajunga la desfiintare.

“De peste 93 de ani, fotbalul a facut parte din viata Brailei! De peste 93 de ani, fotbalul brailean trezeste pasiuni si naste visuri! De peste 93 de ani, Braila are o echipa care reprezinta judetul pe prima scena a fotbalului romanesc! Ne dorim ca aceasta istorie sa continue! Ne dorim si ne straduim sa avem, in continuare la Braila, un fotbal modern, de performanta!

Dar performanta in fotbalul de azi depinde de 2 componente esentiale: * de o finantare corecta si adecvata obiectivului urmarit; * de o infrastructura moderna, adaptata cerintelor unui fotbal modern.

In consecinta, dorim sa va solicitam urmatoarele:1. Sprijinirea si gasirea unei modalitati de finantare a fotbalului de performanta la Braila; 2. Modernizarea Stadionului ”Municipal” Braila, care sa ofere atat conditiile practicarii unui fotbal de calitate, dar si confort si siguranta spectatorilor.

Va rugam sa raspundeti solicitarilor noastre conform legilor in vigoare”, se arata in petitie.

Conducerea clubului precizeaza ca documentul amintit a fost facut in dorinta de a salva onoarea si istoria de 93 de ani a fotbalului brailean, iar acesta reprezinta doar “prima etapa” din actiunile menite a atrage atentia autoritatilor asupra situatiei fotbalului de performanta la Braila, dar si a starii avansate de degradare a Stadionului Municipal.