CONDUCEREA HC DUNĂREA: SPORTIVELE AU EFECTUAT AL DOILEA SET DE TESTE COVID-19, IAR REZULTATELE SUNT AȘTEPTATE ÎN DIMINEAȚA ZILEI DE MIERCURI

„HC Dunărea Brăila a efectuat al doilea set de teste obligatorii pentru participarea la Cupa României, rezultatele fiind așteptate în dimineața zilei de miercuri” – este comentariul făcut de conducerea clubului sportiv, după ce în presa centrală au apărut informaţii potrivit cărora şase jucătoare de la HC Dunărea ar fi confirmate pozitiv cu COVID-19.

Într-o postare făcută pe pagina oficială de Facebook a HC Dunărea, conducerea clubului a precizat: ”Conform regulamentului Cupei Romaniei Fan Courier, echipele participante în această competiție sunt obligate să efectueze două teste Covid-19. Primul test a fost făcut de către echipa noastră în urmă cu mai bine de 10 zile. În urma testelor rezultatele au fost negative.

Conform programului stabilit de antrenor, echipa a avut o perioadă de recuperare și repaus individual. În data de 31 august HC Dunărea Brăila a efectuat al doilea set de teste obligatorii pentru participarea la Cupa României, rezultatele fiind așteptate în dimineața zilei de miercuri. Mulțumim suporterilor care sunt alături de noi la bine, dar mai ales la greu. Ne dorim și sperăm să vă facem mândri. Vă promitem că vom reprezenta cu mândrie județul și orașul Brăila atât în Europa, cât și pe plan intern. Urmează un sezon greu, dar nu imposibil de a avea rezultate remarcabile.

Având în vedere răutățile venite pe linie de handbal, cât și din mediul politic, rugăm cârcotașii să își vadă de propria sănătate, de echipele pe care le conduc și în același timp, le mulțumim pentru grija pe care ne-o poartă”.