CONDUCEREA PNL BRĂILA: A EXISTAT O SINGURĂ PERSOANĂ CARE A FOST CONTACT DIRECT CU UN BOLNAV DE COVID-19, DAR CARE NU A FOST CONFIRMATĂ POZITIV. NU VOM INTRA ÎN POLEMICI ELECTORALE

Conducerea PNL Brăila dezmite informațiile date publicității de candidatul independent Adrian Tabarac, potrivit cărora „PNL Brăila ar fi un focar de COVID-19” , iar „în ciuda simptomelor pe care le manifestau oamenii din secretariatul partidului, președintele PNL Cătălin Boboc le-a cerut să vină în continuare la serviciu, fapt care a dus la intrarea în contact a acestora cu mai mulți membri de partid în contextul campaniei electorale”.

Într-un comunicat dat publicității de conducerea PNL Brăila se arată: „În urma apariției în presă a informației potrivit căreia la sediul PNL Brăila ar exista mai multe cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, vă facem următoarele precizări:

La PNL Brăila a existat un singur caz al unei persoane care a fost contact direct cu un bolnav de COVID-19, dar care nu a fost confirmată pozitiv. În aceste condiții, nu s-a impus efectuarea unei anchete epidemiologice, atât timp cât printre membrii activi ai PNL Brăila nu a existat niciun caz de îmbolnăvire.

Vă amintim că PNL Brăila a luat decizia de a suspenda campania electorală timp de 3 zile, în semn de respect și solidaritate pentru tragedia din Piatra Neamț, așa că nu vom intra nici în polemici electorale, ci vom răspunde doar unor solicitări de interes public”.