Conducerea PNL Braila ignora cel mai “fierbinte“ subiect la ordinea zilei: Simona Draghincescu

11046351_994170723960512_5373668091026934620_n

Zi importanta pentru noul PNL Braila: in aceasta dupa-amiaza a avut loc prima sedinta reunita a Birourilor Municipale ale PNL si PDL, de dupa fuziunea celor  doua partide. Sedinta s-a desfasurat in contextul in care in ultimele zile, co-presedintele organizatiei municipale PNL Braila Simona Draghincescu (fost PDL) l-a atacat din toate pozitiile pe colegul sau, co-presedintele aceleiasi organizatii municipale, Alexandru Danaila (vechiul PNL).

Reuniunea s-a tinut la noul sediul al PNL Braila si a fost prezidata de co-presedintii organizatiei judetene liberale, Catalin Boboc si Alexandru Nazare. Alaturi de cei doi a stat Alexandru Danaila, in timp ce Draghincescu a preferat sa pastreze distanta si sa se aseze undeva mai in spate, alaturi de alti colegi din PDL.

In timpul sedintei s-au discutat doar chestiuni organizatorice, subiectul legat de atacurile sustinute ale lui Draghincescu la adresa lui Danaila fiind evitat cu mare grija, desi multi dintre vechii liberali sunt indignati de comportamentul acesteia si cred ca ar trebui aplicata prevederea statutara care sanctioneaza cu excluderea din partid pe acel membru al PNL care isi ataca public un coleg. Ei considera ca si in cazul in care nu se aplica sanctiunea prin excludere, cazul Draghincescu a trebui discutat in forul de conducere al organizatiei si aceasta ar trebui sa fie atentionata la modul foarte hotarat de cei doi co-presedinti sa nu-si mai atace public colegii.

Dupa sedinta reunita a conducerilor organizatiilor municipale PNL si PDL, a avut loc si reuniunea Comitetului Judetean Executiv reunit al noului PNL Braila, unde, de asemenea, a fost trecut cu vederea subiectul “fierbinte” al atacurilor lui Draghincescu la adresa lui Danaila. In schimb, cei prezenti au fost anuntati ca in jurul datei de 23 de iulie vor veni la Braila cei doi co-presedinti ai partidului, Alina Gorghiu si Vasile Blaga.

Intalnirea de astazi a conducerilor fostului PDL si vechiului PNL Braila i-a entuziasmat pe unii dintre participanti, care s-au grabit sa posteze pe retelele de socializare fotografii din timpul sedintei. (vezi foto – preluat de pe contul lui Cristian Techiu)