CONSILIERUL CIRLIGEA, DESPRE SEDINTA DE ASTAZI A CJ BRAILA: S-AU SCOS ANIMALELE DE LA CIRC

Consilierul judetean Florin Cirligea (PNL) a fost dezamagit de modul in care s-a desfasurat sedinta de azi a CJ Braila si de schimburile de replici acide intre alesi – dispute care, uneori, nu aveau nicio legatura cu subiectele aflate in dezbatere. La finalul sedintei, ridicandu-se de pe scaun, Cirligea a comentat catre unul dintre participantii la sedinta, cu naduf: ”S-au scos animalele de la circ!”.

L-am intrebat ce vrea sa spuna cu acest comentariu, iar liberalul s-a eschivat: “Pai nu e un proiect de lege ca sa fie scoase animalele de la circ?”.

Intrebat, in continuare, daca vrea sa spuna ca nu ii place cum s-a desfasurat sedinta, Cirligea ne-a spus: ”Ba da, dar multe au fost niste rafuilei personale, care…”.

Chestionat daca nu cumva in acele “rafuieli personale” au fost implicati si unii colegi de-ai sai de la PNL, consilierul judetean ne-a raspuns evaziv: “Nu am comentarii; in general, ma refer la toata lumea…“.

Amintim ca Florin Cirligea nu este singurul consilier care a catalogat sedinta de astazi a CJ drept un “circ”, PND-istul Stefan Catalin Iordache fiind de aceasi parere.