CONSILIERUL IORDACHE: PROPUN COLEGILOR MEI SA PARTICIPAM LA ACTIUNEA DE DESZAPEZIRE

Stefan Catalin Iordache (PND)  a propus astazi in plenul CJ Braila ca fiecarui consilier judetean sa ii fie repartizata o zona din municipiu sau din judet de care sa se ocupe, pe partea de deszapezire.

“Eu vreau sa propun colegilor mei sa participam la actiunea de deszapezire, in sensul sa impartim judetul, municipiul si sa-i ajutam pe oamenii care au nevoie”, a declarat  consilierul PND.

Presedintele CJ, Iulian Chiriac (PSD), a vrut sa se lamureasca la ce face referire, mai exact, Iordache si l-a intrebat pe acesta daca vizeaza un gen de monitorizare a situatiei privind lucrarile de deszapezire facute de altii.

PND-istul a confirmat ca are in vedere atat monitorizarea facuta la fata locului de catre consilierii judeteni, dar si varianta ca acestia sa fie anuntati telefonic, in caz ca exista probleme in zona de care se ocupa si sa intervina, in limita competentei lor, pentru a se rezolva cat mai repede aceste probleme. Iordache a precizat ca in opinia sa, consilierii judeteni ar trebui sa monitorizeze si municipiul, pe partea de deszapezire, nu doar restul judetului.

Presedintele Chiriac i-a cerut secretarului judetului, Dumitrel Priceputu, sa intocmeasca o lista cu drumurile aflate in administrarea CJ, pe tronsoane, iar consilieri sa-si aleaga un tronsonul pe care doresc sa-l monitorizeze pe perioada iernii 2017-2018.