Consilierul Lungu: Alina Neacșu nu este un câștig pentru PNL. Știți și dvs comportamentul doamnei Neacșu față de celelalte cadre medicale

Consilierul județean Dănuț Lungu (PNL) nu este deloc încântat de ideea ca dr. Alina Neacșu, fost director medical al Spitalului Județean Brăila, să devină membru PNL.

Lungu este nemulțumit în primul rând de faptul că atât el, cât și alți colegi de-ai săi au aflat din presă că Alina Neacșu ar fi deja membru PNL (anunț făcut zilele trecute de președintele PNL Brăila, Cătălin Boboc), deși nu se știa nici măcar de faptul că dr. Neacșu ar fi depus o adeziune, darămite să se discute și eventual să se aprobe acea adeziune în forurile de conducere al organizației.

Întrebat de ce nu este de părere că ar fi oportun ca Neacșu să fie primită în PNL, consilierul  liberal a răspuns: „Știți și dvs destul de bine comportamentul doamnei Neacșu față de celelalte cadre medicale…”.

Întrebat dacă se referă la faptul că dr. Neacșu folosește foarte des cuvinte injurioase în comunicarea cu cadrele medicale, Lungu a spus: „Nu judec eu… M-ați întrebat dacă este un câștig pentru PNL. Eu mi-am spus părerea: nu este un câștig pentru PNL”.

Întrebat încă o dată dacă se referă la acuzațiile privind limbajul injurios pe care dr. Neacșu îl folosește cu cadrele medicale, Lungu a admis: „Da, la asta mă refeream. Și știți și dvs. Eu nu mă refer decât la activitatea dânsei de manager, nu mă refer la activitatea ca și medic, nu mă refer la activitatea dânsei în mod general; numai la activitatea dânsei alături de echipa managerială a Spitalului Județean”.