Consilierul municipal Coman (PNL): Incompetența administrației Dragomir (PSD) este egalată numai de cultul personalității primarului și de fandoseala care ne costă miliarde din bani publici

Prima ninsoare din această iarnă, chiar dacă nu a fost una abundentă, a creat probleme în trafic la primele ore ale dimineții, iar asta l-a deranjat și pe primarul Marian Dragomir (PSD), care a anunțat că va amenda firmele responsabile cu întreținerea drumurilor pe timp de iarnă, dar și pe liberali, care îl atacă pe edil.

În această dimineață primarul Dragomir a postat un comentariu pe o rețea de socializare, anunțând: „Primăria Brăila va da AMENZI societăților care au ratat prima deszăpezire!!!

1.În prima săptămână din decembrie au fost contactați toți operatorii (RER, Braicata, ECO) care fac deszăpezire și au fost avertizați (ca să nu fie prinși nepregătiți și să întârzie intervenția)

2.Pentru că adresele scrise sau convorbirile telefonice nu au avut efect, azi vor fi sancționați.

3.Amenzile vor continua până când deszăpezirea se va face la fel ca anii trecuți, în condiții optime!!!”.

În această după-amiază consilierul municipal Laurențiu Coman (PNL) a transmis, la rândul său, un comunicat de presă în care afirmă: „Primarul Dragomir a pierdut lupta cu prima zăpadă, dar în loc să dea amenzi, a premiat ECO prin rectificare bugetară!

Zeci de mii de brăileni au dat piept, marți dimineață, cu incompetența administrației PSD și a primarului Marian Dragomir. În ciuda avertismentelor Administrației Naționale de Meteorolgie și a atenționării cu cod galben privind înrăutățirea vremii în zona noastră, primarul Dragomir și aparatul din subordine au dormit liniștiți, în timp ce brăilenii au încercat să ajungă la locurile de muncă printr-un oraș înțepenit de polei, în care șoselele au fost transformate în patinoar.

Ar fi putut rămâne doar un act de incompetență cu care administrațiile PSD i-au obișnuit pe brăileni în fiecare iarnă, dar el a fost urmat de două ticăloșii, Dragomir întrecându-l în cinism și rea-voință până și pe Bunea Stancu:

1.Prima ticăloșie a fost găsirea unui țap ispășitor. Astfel, primarul Dragomir, printr-o postare pe Facebook, a aruncat vina pentru situația dezastruoasă de marți dimineață pe societățile comerciale care ar fi trebuit să deszăpezească și le-a amenințat cu amenzi.

Marian Dragomir ar fi trebuit, de fapt, să coordoneze acțiunile de deszăpezire.

Mai mult decât atât, amenințările lui Dragomir au fost doar de ochii lumii, fiindcă ele au fost urmate de o nouă ticăloșie.

2.Ei bine, a doua ticăloșie a reprezentat-o premierea unora dintre așa-zișii responsabili cu deszăpezirea. În loc să amendeze societățile, chipurile, responsabile pentru situația de marți dimineață, administrația PSD a organizat fix în aceeași zi o ședință extraordinară de CLM în plenul căreia a rectificat cu o suma consistenta din bani publici bugetul firmei ECO, unul dintre operatorii pe care a spus că-i amendează. Proiectul de hotărâre purtând semnătura primarului Dragomir a fost votat de majoritatea consilierilor locali PSD.

Nu o să trag nicio concluzie, fiindcă lucrurile sunt de o evidență cristalină. O să adaug doar că incompetența administrației Dragomir este egalată numai de cultul personalității primarului și de fandoseala care ne costă miliarde din bani publici. Iarna aceasta va fi una dintre cele mai scumpe ierni pentru brăileni: se toacă bani în neștire pe beculețe și pe deszăpeziri inexistente, totul sub oblăduirea primarului și a majorității PSD.