Consilierul municipal Drogeanu, după ce primarul Dragomir l-a luat peste picior în ultimele două ședințe CLM: „Nu sunt eu în măsură să spun ce se întâmplă cu dânsul. E imaginea dânsului, face ce vrea cu ea. Nu m-am supărat. Chiar l-am iertat”

Consilierul municipal Alexandru Drogeanu (PNL), care a fost luat peste picior în două ședințe consecutive ale CLM de primarul Brăilei, Marian Dragomir (PSD), declară că nu s-a supărat pe acesta, pentru că este posibil ca edilul șef să fi avut probleme și să fi fost supărat.

Drogeanu a ridicat în ultimele două ședințe ale CLM problema unui gard construit în imediata apropiere a terenului de fotbal, la Stadionul Progresul – aflat în plin proces de reabilitare -, gard care, susține liberalul, va împiedica omologarea stadionului.

Fost fotbalist la Dacia Unirea, apoi arbitru, în prezent observator, Drogeanu a insistat că gardul respectiv nu respectă reglementările în vigoare și ar fi necesară verificarea situației în teren și rezolvarea problemei, astfel încât la finalizarea lucrărilor să nu avem surpriza să aflăm că terenul nu poate fi omologat.

Primarul i-a răspuns că atât reprezentanții Federației Române de Fotbal – federație care este partener în acest proiect -, cât și președintele Asociației Județene de Fotbal au declarat că totul e în ordine, deci nu este interesat să prelungească discuția pe această temă.

Edilul șef a făcut comentarii ironice la adresa lui Drogeanu, precum: „Nu are niciun sens să vă răspund la toate prostioarele acestea și nici să vorbiți singur acolo. Ce aș putea eu să mai discut cu dvs fără să-mi pierd vremea? Ați fost bun la fotbal, nu la altceva”.

Întrebat dacă l-a deranjat atitudinea lui Dragomir la adresa sa, Drogeanu a răspuns: „Nu în mare măsură, nu prea m-a deranjat, dar m-a deranjat faptul că nu știam că domnul primar poate să aibă atitudinea asta. Eu îl cunoșteam altfel. Am mai avut și alte discuții cu dânsul.  Mi s-a părut transparent, deschis la discuții… Acum, de o perioadă de timp, mi se pare… nu știu… felul în care se manifestă… Dar nu sunt eu în măsură să spun ce se întâmplă cu dânsul. E imaginea dânsului, face ce vrea cu ea. Nu, nu m-am supărat. Chiar l-am iertat”.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns