Consilierul Simonei Draghincescu: Ca primar, Draghincescu nu va respecta legea, daca legea prevede eutanasierea in masa a cainilor!

P1160049

Aurelia Cernat, consilier al candidatului PND la Primaria Brailei, Simona Draghincescu, a declarat astazi ca daca va fi aleasa edil-sef, Draghincescu nu va respecta decat „cu anumite conditii” legea care reglementeaza situatia cainilor maidanezi. Aurelia Cernat a participat astazi la o intalnire organizata de doua organizatii de protectie a animalelor in cadrul careia mai multi candidati la Primarie si-au prezentat solutiile pentru rezolvarea problemei cainilor vagabonzi, Cernat declarand ca a fost desemnata de catre Draghincescu, sa vorbeasca in numele sau.

Intrebata de organizatori daca in cazul in care Simona Draghincescu  ajunge primar, va respecta legea, in rezolvarea problemei cainilor comunitari, Aurelia Cernat (foto) a raspuns: “Da, dar cu anumite conditii”.

“Nu puteti pune dvs conditii, cand e vorba de respectarea legii, doamna! Raspundeti la intrebare: veti respecta legea, sau nu?”, a spus Mircea Serbanoiu, reprezentantul Federatiei Romane pentru Protectia Animalelor.

“Daca prevede eutanasierea in masa, nu!”, a spus hotarat Cernat.

“Deci nu veti respecta legea!”

“Nu ca nu voi respecta legea, voi face alta lege.”

“Pai faceti, doamna, dar noi v-am intrebat daca pana faceti alta lege, respectati legea sau nu – si modalitatea prin care o veti face. Nu putem impune noi conditii pentru respectarea legii…”

“Deci daca legea prevede eutanasierea in masa, nu o vom respecta, vom schimba legea”, a spus din nou Cernat.

“Nu puteti dvs, ca reprezentant al Primariei, sa schimbati legea”

“Prin reprezentantii nostri in Parlamentul Romaniei, vom schimba legea eutanasierii”.

”Care este legea eutanasierii, doamna?!”

“Ultima care s-a dat”

“Dvs ati citit legea?”

“A fost in Parlament cand s-a votat”

 “Va intreb daca ati citit legea!”

“Am citit-o. Mi-ati pus o intrebare, am raspuns scurt – si punct!”, a incheiat discutia Aurelia Cernat.