Corina Lupei se alătură echipei HC Dunărea Brăila

Extrema stângă Corina Lupei, considerată de specialiști ca fiind una dintre cele mai valoroase jucătoare din noua generație,  a semnat cu Dunărea Brăila.

“Sunt foarte entuziasmată să îmbrac tricoul Brăilei, sper să aduc un plus echipei și totodată valoarea și experienta mea ca jucătoare să crească. Am încredere în potențialul clubului și în faptul că rezultatele pe care ni le dorim vor veni. Abia aștept primul meci de acasă, ca să cunosc fanii și atmosfera sălii”, a declarat Corina.

Lupei a debutat ca senior la SCM Râmnicu Vâlcea în octombrie 2020 când avea doar 18 ani. Extrema stângă s-a remarcat prin performanțele sale încă de la primele meciuri în tricoul vâlcenilor, devenind o jucătoare importantă pentru echipa sa. După meciurile din Liga națională, ea a debutat în același sezon (2020/21) în EHF Champions League cu primele 2 goluri în competiția cu echipa muntenegreană Budućnost Podgorica.

Ulterior, în aprilie 2022, a debutat și cu naționala de seniori a României, în preliminariile Campionatului European de handbal feminin 2022. În cele din urmă a fost selectată în lotul de 18 jucătoare, prezente la turneul final din noiembrie același an.

”Sunt foarte mândru de acest transfer și după părerea mea, este unul dintre cele mai bune transferuri pe care le-am reușit. Corina este o jucătoare cu calități extraordinare, iar eu, personal, am mare încredere în ea”, spune Adrian Manole, președintele clubului de handbal ”Dunărea” Brăila.

 

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns