COSMIN RĂZMERIȚĂ, CANDIDAT PRO ROMÂNIA LA PREȘEDINȚIA CJ BRĂILA – FINANȚĂRI EUROPENE PENTRU SUSȚINEREA INIȚIATIVEI PRIVATE ÎN COMUNA CAZASU

Președintele Pro România Brăila, Cosmin Răzmeriță, candidat la președinția Consiliului Județean, prezintă o serie de finanțări europene care au ajuns în județul nostru și ca urmare a implicării sale directe, ca lider al Federației Județene a Grupurilor de Acțiune Locală Brăila.

Două dintre aceste proiectele vizează susținerea înițiativei private în comuna Cazasu: „Împreuna construim viitorul – finanțând noi afaceri creăm și noi locuri de muncă – prin absorbție de FONDURI EUROPENE!

-Proiect contractat în valoare de 164,500 lei.

Titlu proiect «Înființarea activităților de producție produse din beton în sat Cazasu, județ Braila»

Societatea, prin activitatea sa, va diversifica economia rurală, care este preponderant agrară, va crea trei locuri de muncă și va susține astfel o dezvoltare economică durabilă. Oportunitatea afacerii este dată de creșterea cererii în domeniul materialelor de construcție, solicitările din ce în ce mai mari fiind datorate dezvoltării continue a localităților ce fac parte din teritoriul GAL. Creșterea continuă a calității vieții determină cerințe din ce în ce mai mari cu privire la calitatea și produsele cerute de clienți atât în construcții, case anexe gospodărești, cât și pentru pavele, care creează un aspect mai plăcut al suprafețelor.

-Proiect contractat în valoare de 164,500 lei.

Titlu proiect «Sprijin pentru activități fotografice în comuna Cazasu, județul Brăila»

Având în vedere noile tehnologii apărute în domeniul prestărilor de servicii fotografice, beneficiarul achiziționează prin intermediul proiectului două oglinzi foto pentru care cererea este în continuă creștere, având în vedere și gama diversă de evenimente la care acestea pot fi solicitate. Serviciile fotografice sunt prestate cu ajutorul acestor oglinzi foto, prin deplasarea oglinzilor la locația la care clientul organizează evenimentul și efectuarea de fotografii”.