COSMIN RĂZMERIȚĂ (PRO ROMÂNIA): PNL CANDIDEAZĂ AȘA CUM GUVERNEAZĂ! CEI CARE SE DAU DREPT „MUȘCHETARII” BRĂILEI NU SUNT ÎN STARE SĂ-ȘI DEPUNĂ CANDIDATURILE

Președintele Pro România Brăila, Cosmin Răzmeriță, îi ia peste picior pe liberali, care au avut probleme în depunerea candidaturilor.

PNL Brăila a depus ieri listele cu candidați la Consiliul Județean și la Consiliul Local Municipal, însă astăzi s-a dovedit că există inadvertențe, dar fiind că Alianța PNL – Brăila Nouă „funcționează” doar în ceea ce privește candidaturile la Primăria municipiului și președinția CJ, în timp ce pentru mandatele de consilieri PNL-ul a depus liste cu candidați proprii. Din acest motiv, PNL a fost nevoit să retragă azi listele cu candidați.

În acest context, Cosmin Răzmeriță, care candidează el însuși pentru președinția CJ, a comentat: „PNL candidează așa cum GUVERNEAZĂ! Rog SECRETARIATUL PSD BRĂILA să ajute PNL-ul să îi depună candidatura domnului Boboc! :))

Oameni buni, acești indivizi care se dau drept «mușchetarii» Brăilei nu sunt în stare să-și depună candidaturile. Nu mai vorbim de faptul că mizează pe blaturi politice pentru a pune mâna pe conducerea municipiului și județului Brăila.

Este inadmisibil să permitem unor astfel de personaje care au experiența unor candidaturi în spate, să facă astfel de greșeli!

Dragi brăileni, votați în cunoștință de cauză! Nu vă lăsați manipulați de fanfaronade!

Mai devreme sau mai târziu, acțiunile lor vorbesc de la sine!”.