COSMIN RĂZMERIȚĂ (PROROMÂNIA), CĂTRE PNL: SPER CA PÂNĂ ÎN ULTIMA ZI DE CAMPANIE SĂ NU AJUNGEȚI SĂ VĂ DORIȚI SĂ FUZIONAȚI CU PSD-UL!

Președintele ProRomânia Brăila, Cosmin Răzmeriță, consideră că noile „achiziții” ale organizației județene PNL, făcute înainte de alegerile locale – respectiv 3 foști membri ai ProRomânia, dintre care doi au făcut anterior cerere de adeziune la PSD – dovedesc că cine este satelit al PSD și cine nu.

Cosmin Răzmeriță face referire la Laurențiu Coman și Marian Căpățână (aflați acum pe listele de candidați ai PNL Brăila), precum și la deputatul Emilia Meiroșu, intrată și ea în PNL.

Într-o postare făcută pe o rețea de socializare liderul ProRomânia comentează: „În urmă cu doar câteva zile, președintele PNL Brăila afirma că ProRomânia este satelit al PSD-ului, iar astăzi constat ca oamenii PSD-ului plecați din ProRomania Brăila: dl. Coman, dl. Căpățâna și inclusiv dna deputat Meiroșu, au functii și locuri eligibile pe listele PNL-ului.

Înțeleg că dacă PSD nu este la guvernare, nu s-a gasit nimic atractiv acolo și nu rămâne decât ca PNL să desfacă traista statului pentru a plăti campaniile electorale.

La ProRomânia politica se face pentru oameni și se va demonstra în voturi, nu pentru interese personale.

Este incredibil cu câtă demagogie si ipocrizie pot arăta cu degetul spre alte partide cei din PNL, în timp ce fac blaturi cu PSD-ul! Sper, domnilor, ca până în ultima zi de campanie să nu ajungeți să vă doriți să fuzionați cu PSD-ul!”.