Costică Buceschi este noul antrenor al HC Dunărea Brăila

HC Dunărea Brăila are un nou antrenor, în persoana lui Costică Buceschi.

Acesta îl va înlocui pe croatul Neven Hrupec, la care conducerea clubului a renunțat după primele 4 etape din campionat.

Anunțul a fost făcut astăzi, în cadrul unei conferințe de presă la care au participat președintele HC Dunărea, Adrian Manole, vicepreședintele Marian Jinga, directorul tehnic Ionel Radu, precum și noul antrenor.

Costică Buceschi – care a mai antrenat echipa brăileană în perioada 2015-2017 – îl va avea ca secund pe Cristian Cezar Preda, care este și antrenor al echipei de Divizia A de la HC Dunărea Brăila.

“Ma bucur că am revenit la Brăila. Multe lucruri s-au schimbat, schimbări în bine mai ales pe partea de infrastructură. Avem un lot de jucătoare foarte bun. Aneta Udriștioiu va reveni la antrenamente de săptămâna viitoare, o să revină și celelalte fete accidentate, astfel că vom intra în normal. Va fi greu, pentru că acest campionat este mult mai echilibrat și mult mai dificil, dar așa e în sport, ne punem obiective și facem tot posibilul să le atingem. Am un avantaj, pentru că am lucrat cu o parte din fete, dar pentru mine e de două ori mai dificilă etapa viitoare, având în vedere că jucăm cu Baia Mare, echipă pe care am antrenat-o”, a declarat noul antrenor principal al HC Dunărea.

Buceschi a precizat că va rămâne și antrenor al naționalei feminine a Turciei cel puțin până în aprilie anul viitor.

Următorul meci al HC Dunărea va avea loc loc miercuri, 21 septembrie, în deplasare, când brăilencele vor întâlni echipa Minaur Baia Mare.