Crima sadica, la marginea Brailei

P1070396

Un batran de 80 de ani a fost gasit astazi mort, intr-o balta de sange, in gospodaria sa de la marginea Brailei,  in zona Vidin. Macabra descoperire a fost facuta de un vecin care a venit dimineata la acesta, ca sa ia niste ceapa de la el. Omul a gasit cadavrul in curte, cu burta spintecata, cu numeroase alte taieturi pe corp, iar in umar, ucigasul ii lasese infit cutitul care, cel mai probabil, a fost si arma crimei. Vecinii spun ca batranul traia singur in coliba sa saracacioasa, era  un om linistit, ca nu il vazusera niciodata intr-un anturaj dubios si nici nu-i placea bautura.

Anchetatorii au incercuit  zona, si cauta si acum indicii privind identitatea atacatorului. Ei au adus la fata locului si un caine care a dat ocol zonei din cartier in care se afla casa batranului, dupa care a revenit, prin spate, in curtea acestuia. Este motivul pentru care politistii nu exclud posibilitatea ca agresorul sa fie o persoana care trecea des prin zona si care cunostea victima.

Barbatul lucrase ca vacar si nu avea sotie, iar fiul sau il vizita rar, iar din ce spun vecinii, nici nu se intelegeau prea bine, ca chiar ar fi fost in proces.