Crivat: Am avut un candidat care spunea ca vezica urinara este o tumora care se gaseste in burta. Cum ar fi daca o asemenea asistenta v-ar ingriji pe dvs?

p1090838

Dincolo de faptul ca se simte tinta unui ziarist dornic de razbunare, precum si tinta unor persoane pe care nu le cunoaste, dar care o defaimeaza prin comentariile lor facute online la articole de presa –  iar pe doua dintre aceste persoane are de gand sa le dea in judecata -, directorul de ingrijiri al Spitalului Judetean Braila, Olguta Crivat, considera ca este si tinta rautatilor unora dintre candidatii la angajare care n-au luat concursul si deci, n-au obtinut postul ravnit. Olguta Crivat a explicat astazi ca unii dintre acesti candidati erau extrem de slabi si au dat niste raspunsuri care ar fi fost de ras, daca nu ar fi fost vorba de oameni care voiau sa ingrijeasca bolnavi: “Nemultumiri au fost si vor fi, atat timp cat nu toata lumea poate sa ia un examen. Au fost niste <<perle>>, ca sa le spun asa… eu nu stiu cum au terminat acesti asistenti scoala postliceala sanitara… Va dau un exemplu: un candidat care spune ca vezica urinara este o tumora care se gaseste in burta fiecarei persoane; deci daca o asistenta medicala de genul asta ar veni sa va ingrijeasca pe dvs, ce spuneti?”.

Directorul de ingrijiri a afirmat ca astfel de candidati nu vor ajunge asistenti in Spitalul Judetean, indiferent ce vor face. Ea nu este sigura ca acest gen de persoane – care, in opinia sa, ar putea dintre cele care raspandesc zvonuri rautacioase si mincinoase la adresa sa – au luat-o ca tinta pentru ca a fost presedintele comisiei de examen, insa spune ca la ea nu a venit nimeni, vreodata, sa ii propuna aranjamente de culise, prin care sa ajute pe cineva a ocupe un post contra unei sume de bani.