CS Măgura Cisnădie – Dunărea Brăila, scor final 31 – 31 în prima etapă din noul sezon competițional al Ligii Florilor MOL

HC Dunărea Brăila a disputat ieri prima etapă din noul sezon competițional al Ligii Florilor MOL în deplasare, împotriva echipei CS Măgura Cisnădie. Prima repriză a fost câștigată de echipa din Cisnădie, cu scorul de 17 – 15, iar partida s-a încheiat la egalitate, scor final 31  – 31.

Au marcat pentru Brăila: Lavko J. (7), Severin A. (4), Balog (Safta) N. (4), Fais Munhoz Araujo L. (4), Shteriova M. (4), Liscevic K. (3), Mamic J. (1), Francielle Da Rocha (4)

După această etapă, HC Dunărea Brăila ocupă locul 6 în clasamentul Ligii Florilor Mol.

”Felicitări ambelor echipe, a fost un meci forte intens și greu, cumva ne-am aștepatat la asta fiind primul meci, s-a văzut că am fost un pic nervos, prin simplul fapt că defensiva nu a fost așa cum mă așteptam. Din această cauză nu sunt mulțumit cu scorul final, dar în același timp exista și posibilitatea să pierdem meciul, însă ne-am revenit în ultimul moment”, a declarat antrenorul echipei Dunărea Brăila, Neven Hrupec.

”A fost un meci greu, așa cum ne așteptam, am jucat relativ bine, dar au fost cateva momente în care ne-am pierdut. Rămânem în continuare cu capul sus și ne vom lua revanșa la următorul meci”, a spus Jelena Lavko, jucătoarea echipei HC Dunărea Brăila.

Etapa a II a este programată joi, 1 septembrie, la ora 17:30, în Sala Polivalentă din Brăila, împotriva echipei HC Zalău.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns