Cu câteva săptămâni înainte de alegerile interne, Chiriac spune că încă nu s-a hotărât dacă va candida pentru funcția de președinte al PSD Brăila: „Această funcție nu e o miză pentru mine”

Conducerea PSD Brăila a stabilit datele pentru alegerile interne la nivelul organizațiilor comunale și a celor de cartier din municipiul Brăila, urmând ca după finalizarea acestora, în scurt timp, să aibă loc și alegerile în cadrul Organizației Municipale PSD și a Organizației Județene PSD. Președintele CJ Brăila, Iulian Chiriac, a declarat astăzi că cel mai probabil până la jumătatea lunii noiembrie se vor încheia alegerile interne în PSD, la nivelul județului.

În ceea ce-l privește, Chiriac a spus că încă nu a luat o decizie privind posibila sa candidatură pentru funcția de președinte al Organizației Județene PSD Brăila: „Pentru mine, personal, nu este o miză funcția de președinte al PSD Brăila. Eu sunt coleg de partid. Și dacă voi fi președintele partidului tot colegul lor de partid voi fi; acest lucru nu va schimba cu nimic atitudinea mea. Voi fi același om”.

În plus, Chiriac a afirmat că nu știe dacă deputatul George Adrian Paladi  își menține dorința de a candida pentru funcția amintită sau nu.

Potrivit informațiilor noastre, Chiriac va candida pentru funcția de președinte al Organizației Județene PSD Brăila, iar primarul Marian Dragomir va candida pentru funcția de președinte al Organizației Municipale PSD.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns