Cu ocazia Sărbătorilor pascale, deputatul Popa oferă 1000 de pachete cu alimente unor familii nevoiașe din județul Brăila

Deputatul Alexandru Popa (PNL) oferă în acest an, de Paște, 1000 de pachete cu produse alimentare specifice acestor sărbători, unor familii nevoiașe din județul Brăila, unor cămine de bătrâni și unor centre în care sunt găzduiți copii orfani.

„Nu este primul an în care fac acest lucru, în care ofer 1000 de pachete cu alimente unor oameni care au o situație financiară defavorizată. O fac de 7-8 ani, însă nu am fost interesat de publicitate în acest sens, pentru că nu despre asta era vorba.

În acest an vorbesc despre asta pentru că mă gândesc că este posibil ca gestul meu să fie un exemplu și pentru alți oameni care au posibilități materiale care le permit să ofere un ajutor celor care o duc mai greu. E un ajutor care prinde cu atât mai bine în acest an, cu cât pandemia a afectat foarte multe persoane și sub aspect financiar. Dacă putem să le facem unor semeni Sărbătorile pascale puțin mai frumoase, eu zic că merită să facem acest lucru.

Le urez tuturor Paște fericit, cu sănătate!”, a declarat parlamentarul liberal.