Cu Radu Afrim pe Divan(e)

omul perna

 

Duminica, de la ora 18.00, Teatrul „Maria Filotti” ne (re)invita la un spectacol care a facut istorie: “Omul – Perna”, de Martin Mc Donagh, in regia lui Radu Afrim.

De la premiera sa din 2008, spectacolul s-a bucurat de o imensa apreciere, fiind distins, in anul 2009, cu 2 premii importante: Premiul special al juriului si Premiul pentru cea mai buna regie la Festivalul de dramaturgie contemporana de la Brasov.

Spectacolul ne va pune din nou in fata unor povestiri puse in rama, povestiri crude, dar si lirice in acelasi timp, povestiri care, inainte de toate, ating sufletul. Spectatorii vor fi uimiti de capacitatea extraordinara a spectacolului de invitatie la introspectie.

Lucian Sabados, directorul Teatrului „Maria Filotti”, impreuna cu Radu Afrim, regizorul spectacolului, precum si distributia extraordinara (din care ii amintim pe Eugen Jebeleanu, Liviu Pintileasa, Alin Florea, Emilian Oprea, Corina Bors, Adrian Stefan) ne invita, imediat dupa spectacol, in elegantul spatiu al Foaierului Mare,  la a treia editie a ‘’Divanelor Maria Filotti’’.

Ce sunt „Divanele”? Dialoguri neconventionale, punti de comunicare intre actori si spectatori, menite sa ii imbogateasca pe toti cei prezenti si sa creeze acea atmosfera deosebita si relaxata intre oameni care dau si oameni care primesc emotii. Si nu e putin lucru.

Aceste intalniri se intampla la Braila. La Teatrul “Maria Filotti”. Ne mandrim si va asteptam in numar cat mai mare, sa ne bucuram sufletele si sa ne emotionam. E o invitatie de nerefuzat, asa-i? (Cristina Iordache)