Cu zambetul pe buze, despre “cuplatii” din politica braileana

P1070010

Discutie mai mult sau mai putin ironica, intr-o recenta conferinta de presa a PSD, despre “cuplurile” politice locale. Subiectul a fost deschis chiar de catre presedintele PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu, ce a declarat ca a aflat dintr-o emisiune de televiziune, de la liderul PDL Alexandru Nazare, ca mai nou, ar fi “cuplat” cu sefa organizatiei locale PP-DD, Marioara Nistor. Stancu a explicat ca nu a vazut personal emisiunea, ca sa afle detalii despre “cuplajul”  sau, dar banuieste ca Nazare facea referire la o legatura politica intre el si Marioara Nistor.

Discutia a alunecat catre ”cuplajul” dintre Nazare si noua sa colega de partid, Simona Draghincescu, dupa care Stancu a concluzionat ca daca s-ar lua dupa  Alexandru Nazare ar  fi un “ministru prost”, sau un “presedinte de organizatie neorientat”  si l-a  trimis pe acesta “acasa, sa se culce”.

Liderul PSD local i-a mai sugerat presedintelui PDL ca in loc sa se uite dupa cuplajele altora sa priveasca in ograda proprie, fiindca situatia este destul de delicata acolo.