Curs de perfectionare in relatii publice, la CCIA Braila

P1070194

Camera de Comert, Industrie si Agricultura (CCIA) Braila organizeaza un curs de perfectionare profesionala in domeniul “asistent relatii publice si comunicare”.  Instruirea va viza teme precum: Comunicarea organizationala, promovarea imaginii companiei/institutiei; Comunicarea interactiva; Comunicarea interpersonala; Conduita in relatiile publice; Institutia purtatorului de cuvânt; Biroul de presa; Mentinerea relatiilor publice cu mass media si alti receptori ai actului comunicarii; Instrumente in comunicarea organizatiei cu presa si cu publicul; Legislatie si jurnalism; Asigurarea unei concordante intre relatiile publice si comunicare; Planificarea activitatii proprii si strategia organizarii de evenimente.
Cursul are o durata de 24 ore, iar taxa de participare este de 390 lei (pentru firmele membre ale Camerei, taxa va fi de numai 350 lei).

Instruirea se va finaliza cu un examen, iar absolventii vor obtine un certificat recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei Nationale. Detalii suplimentare si inscrieri – la sediul CCIA Braila.