Curs gratuit de Limba și Literatura Română pentru liceeni brăileni, în pregătirea examenului de Bacalaureat

Elevii brăileni din ultimul an de liceu care doresc să-și aprofundeze cunoștințele de Limba și Literatura Română, în vederea susținerii examenului de Bacalaureat, pot participa la un curs gratuit, ce se va desfășura în perioada următoare la Biblioteca Județeană „Panait Istrati“. Acesta va fi susținut de prof. dr. Viorel Mortu.

„Cursul urmărește să îi învețe pe elevi cum să analizeze stilistic textele literare și non-literare, cum să utilizeze corect și adecvat limba română în diferite situații de comunicare”, spun organizatorii.
Înscrierile se pot face până pe 2 mai la sediul bibliotecii (Piața Poligon, nr 4) sau la nr. de telefon 0239.611292 tasta 1.

Articole asemănătoare

Comment

  • Fuzzy

    25/07/2023

    Unii elevi sunt descurajati in privinta examenului de Bacalaureat, insa aceasta oportunitate de a se pregati mai profund ii poate ajuta foarte mult. Acest curs gratuit oferit de prof. dr. Viorel Mortu poate fi o cale spre succes pentru elevii braileni, deoarece le va oferi cunostinte de Limba si Literatura Romana, necesare pentru sustinerea examenului de Bacalaureat. Cu siguranta si tu poti face parte din acest curs, cere mai multe informatii si inscrie-te!

    Replay

Lasă un răspuns