CURS GRATUIT DE TANGO ARGENTINIAN, LA BIBLIOTECA “PANAIT ISTRATI”

Biblioteca Judeteana “Panait Istrati” Braila organizeaza incepand de vineri, 21 octombrie, Atelierul de Tango Argentinian, sustinut de instructorul bucurestean Sorin Ionescu. Cursul este gratuit si se adreseaza  adultilor. Activitatea va avea loc la Sala „Fanus Neagu”, in fiecare vineri, de la ora 17:00.

Inscrierile se fac in limita a 20 de locuri la telefon 0239.611292, sau la Punctul de inscriere al Bibliotecii, la sediul din Piata Poligon, nr. 4.

“De ce tango la Braila? Pentru ca intorcandu-ma acasa, nu am gasit un loc unde sa dansez in Braila si pentru ca mi s-a parut destul de restransa oferta pentru recreere a brailenilor si m-am decis sa plantez semintele comunitatii de tango in oras. In plus, mari compozitori si cantareti de tango antebelici sunt braileni Cristia Vasile si Jean Moscopol”, declara instructorul Sorin Ionescu.

„Noul atelier propus de Biblioteca Judeteana <<Panait Istrati>> Braila vine sa completeze oferta bogata de activitati culturale adresate publicului brailean. Alaturi de dansurile populare romanesti si de cele grecesti, tangoul argentinian va pune mai mult in valoare fondul Mediatecii, o sectie cu un extraordinar potential de dezvoltare. Multumim instructorului nostru voluntar, domnului Sorin Ionescu, care vine saptamanal de la Bucuresti pentru a sustine acest curs”, spune Eduard Claudiu Braileanu, sef serviciu Relatii cu Publicul.