Cursuri de initiere in baschet pentru copii de peste 7 ani, la Clubul Sportiv “Cuza Sport” Braila

P1110522

Clubul sportiv “Cuza Sport” Braila ii invita pe copiii si tinerii braileni dornici sa invete sa joace baschet la cursuri de initiere in acest sport.

“Am creat o piramida, de la cei mai mici practicanti, undeva la 7-8 ani, de unde incepem pregatirea, si  pana la echipa de seniori si din punctul meu de vedere este un lucru foarte bun, pentru ca la echipa actuala de seniori avem 7 baieti din 13 care sunt braileni, crescuti de noi”, a declarat astazi presedintele CS “Cuza Sport”, Mircea Totolici (foto).

Cursurile de initiere se desfasoara de 3 ori pe saptamana, iar taxa este de 100 lei/luna, iar ulterior, pentru activitatea desfasurata in regim de sport de amatori, cu meciuri de  3 ori pe saptamana, taxa este aceeasi. In cazul in care antrenorii remarca si selecteaza un copil de la cursurile de initiere si incep sa-l pregateasca pentru sportul de performanta, pregatirea este gratuita.

Cei interesati pot obtine informatii suplimentare de la presedintele CS “Cuza Sport”, Mircea Todolici, la telefon 0742.795877, sau pot scrie pe adresa sccuzasportbraila@yahoo.com.

Reprezentantul Directiei Judetene de Sport si Tineret, Mircea Carbunaru, a caracterizat astazi  CS “Cuza Sport” Braila drept “un model in privinta modului in care ar trebui sa functioneze organizarea unui club sportiv”.