Cursuri gratuite în cadrul Școlii de vară de la „Vespasian Lungu”

Școala Populară de Arte și Meserii „Vespasian Lungu” Brăila îi invită pe cei interesați să se înscrie la cea de‑a patra ediție a Școlii de vară, care se va desfășura în perioada 20 iunie – 8 iulie, de luni până vineri, la sediul din strada Mărășești, nr. 1.

Cursurile se adresează celor cu vârsta de cel puțin 6 ani (în funcție de disciplina aleasă), sunt GRATUITE și vor fi coordonate de cadre didactice calificate, cu experiență.

Cei interesați vor putea să se înscrie la cel mult trei discipline din oferta educațională a Școlii: canto muzică ușoară, canto muzică populară, pian, chitară, vioară, orgă electronică, acordeon, percuție (tobe), pictură/ grafică de șevalet/ artă decorativă/ iconografie/ fotografie (pentru cei peste 16 ani)/ actorie/ dans popular. Elevii Școlii Populare de Arte și Meserii „Vespasian Lungu” Brăila se pot înscrie doar la o altă disciplină decât cea pe care o studiază.

„Prin acest demers dorim să oferim participanților de diferite vârste o modalitate atractivă de petrecere a timpului liber, posibilitatea testării aptitudinilor și inițierii în studiul artelor, să contribuim la promovarea tinerelor talente, dar și să prezentăm personalul de specialitate și dotările școlii”, spun organizatorii.

Înscrierile se pot face în perioada 30 mai -15 iunie la sediul instituției, la telefon 0239/612104, pe adresa de email vespasianlungu@yahoo.com sau la sediul școlii, prin comunicarea numelui și prenumelui participantului, vârstei, disciplinei(lor) la care se dorește înscrierea, instituției de învățământ de proveniență sau pregătirii profesionale și locului de muncă (dacă este cazul), numărului de telefon sau adresei de email pentru contact.

La momentul înscrierii participanții vor primi informații cu privire la datele și orele de desfășurare a cursurilor, precum și alte detalii.