CUZA SPORT S-A RETRAS DIN LIGA NATIONALA. TOTOLICI: PRIN MINCIUNA SI DECIZIE POLITICA, PRIMARUL DRAGOMIR A OMORAT BASCHETUL, DIN CAUZA UNOR INTERESE MESCHINE

In aceasta saptamana, echipa de baschet Cuza Sport Braila s-a retras din Liga Nationala, din cauza problemelor financiare cu care se confrunta. Pe 8 ianuarie, clubul sportiv amintit a anuntat oficial Federatia Romana de Baschet ca retrage din competitie echipa de seniori.

Presedintele CS Cuza Sport, Mircea Totolici, a comentat in urma cu cateva minute pe o retea de socializare aceasta decizie, acuzandu-l din nou pe primarul municipiului, Marian Dragomir (PSD), ca “a omorat bachetul din motive meschine”:  Iubitori ai sportului si ai baschetului din Braila, va anuntam cu mult regret faptul ca Braila nu mai are echipa de baschet in Liga Nationala.

Au fost 11 ani in care am construit un proiect sanatos in sistem piramidal, un sistem prin care in perioada 2007- 2018 au trecut peste 7000 de copii din Braila, de la Babybaschet pana la Seniori, incununand aceasta munca si aceste sacrificii cu promovarea in Liga Nationala de baschet masculin.

Sportul inseamna SANATATE !
Sportul inseamna EDUCATIE!
Sportul este un ambasador al imaginii Brailei in toata Romania!
Sportul inseamna munca, sacrificii, dar si bucurii care nu se pot exprima in cuvinte sau in bani!
Sportul este o punte de legatura intre EDUCATIE SI SANATATE !

Dar la Braila… nu se poate !

Multumim pe aceasta cale tuturor copiilor, sportivilor, parintilor, institutiilor si sponsorilor care au fost langa noi in acesti 11 ani de activitate. Nu in ultimul rand, multumim Primariei, Consiliului Local si consilierilor locali, Consiliului Judetean si consilierilor judeteni care in toata aceasta perioada (2007- 2018) au sprijinit financiar Cuza Sport Braila si pe care, prin rezultatele aduse pentru Braila, nu i-am dezamagit niciodata!

Ramane, totusi, un gust amar legat de faptul ca primarul Dragomir Viorel Marian nu a avut incredere in proiectul echipei de Liga Nationala si prin minciuna si o decizie clar politica, a omorat baschetul, din cauza unor interese meschine ale unor oameni care nu au ce cauta in functii de conducere! Domnilor, sportul este si trebuie sa ramana apolitic!!

Astfel… baschetul a murit la Braila! Si nu este departe momentul cand sportul de echipa in Braila va fi mort si el!”.