Dacia Unirea Brăila, la împlinirea a 102 ani de la înființare: „Jucătorii de astăzi sunt aproape de a scrie o nouă pagină în istoria celui mai important club sportiv al Brăilei”

Asociatia Club Sportiv (ACS) Dacia Unirea Brăila la ceas aniversar: se împlinesc 102 ani de la înființarea clubului.

Cu acest prilej, conducerea ACS Dacia Unirea Brăila a transmis un mesaj pe o rețea de socializare: „DACIA UNIREA BRĂILA … la mulți, mulți ani, de acum înainte!

102 ani de când fotbalul brăilean avea sa fie sinonim cu Dacia Unirea!

Am trecut prin atâtea în acești ani, încât sertarul cu amintiri poate s-a prăfuit, însă păstrăm vii atâtea… victorii memorabile sau înfrângeri dureroase, meciuri de poveste prin care publicul brăilean a răspuns întotdeauna cu maximă dedicare, suferințe, bucurii și mereu speranța că vom reveni în prim plan și ne vom ridica ușor ușor!

Iată că bătrână doamnă a fotbalului brăilean depășește centenarul cu 2 ani. Cine ar fi crezut ca acea înfruntare legendară între echipa Liceului «Nicolae Bălcescu» și a celorlalte licee din Brăila avea sa dateze așa mult?

După un secol, iată-ne ajunși la un moment în care nu ne mai putem opri! Motoarele sunt turate la maximum, iar jucătorii de astăzi sunt aproape de a scrie o nouă pagină în istoria celui mai important club sportiv al Brăilei.

Nu ne rămâne decât să credem, să ne unim și să fim, cum numai noi știm, «Toți pentru Brăila»!

Pentru ca sunteți atâția cei care ați construit acest club, în nume colectiv, dorim să vă mulțumim pentru tot!

Legenda Continuă!”.