Dacia Unirea Brăila se implică în susținerea sportivelor participante la Olimpiada Națională a Sportului Școlar – fotbal fete

O mână de ajutor întinsă sportivelor brăilence care participă în aceste zile la faza județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar – fotbal fete: conducerea clubului Dacia Unirea Brăila a decis să ofere în dar 5 mingii pentru desfășurarea competiției, după ce  bunica uneia dintre participante – o elevă din Însurăței – a transmis în spațiul public un mesaj prin care își arăta dezamăgirea că la etapa care s-a desfășurat zilele trecute la Brăila, la Liceul „Edmond Nicolau”, fetele au jucat „cu o ruptură de minge”. Femeia a făcut un apel la cei care pot ajuta micile sportive „măcar cu o minge de fotbal pentru fiecare echipă rămasă în competiție”.

Acest mesaj a fost auzit de conducerea clubului Dacia Unirea Brăila, care s-a oferit să ajute la desfășurarea competiției cu mingii de cea mai bună calitate. Prin intermediul lui Marian Samuilă s-a luat legătura cu bunica fetiței din Însurăței și s-a decis să se ofere cinci mingii de fotbal pentru această competiție. Aceste mingii vor ajunge la echipele participante la faza semifinală, care s-a desfășurat astăzi la Școala „Mihail Sadoveanu”, iar a cincea va ajunge la câștigătoarea acestui turneu.

„Conducerea clubului Dacia Unirea Brăila este mereu alături de fotbalul juvenil brăilean și încurajează în mod deosebit fotbalul feminin, mai ales că din vara anului viitor se dorește înființarea de grupe de fete în cadrul clubului. Pe lângă cele cinci mingii de fotbal au mai fost oferite și o eșarfă, o șapcă și două fanioane cu însemnele clubului din Liga a treia”, ne-au mai transmis reprezentanții Daciei Unirea Brăila.