Damian, despre parlamentarii Petrea si Mihai: Nu mai au niciun contact cu realitatea, sunt undeva in stratosfera si se trezesc vorbind

P1070361

Purtatorul de cuvant al PSD Braila, Doru Damian, este de parere ca organizatia sa a dat dovada de prea multa toleranta in ultima vreme, cand a fost vorba de atacurile unor adversari politici, dar si ale unor aliati. Damian ii avertizeaza pe cei care au atacat PSD-ul local ca daca vor continua in acest fel, vor primi replici pe masura, fiindca deja s-a ajuns prea departe. Liderul social-democrat a facut referire in special la doi aliati politici, respectiv presedintele PC Braila, senatorul Danut Mihai, dar si la deputatul UNPR Dorin Silviu Petrea. Acesta din urma l-a dezamagit pe Damian prin declaratiile facute ieri, intr-un cadru public, cand i-a laudat pe liderul liberal local Alexandru Nazare si pe parlamentarul galatean Mircea Toader (PNL), pentru contributia lor la Masterplanul pe Transporturi: “Cred ca in ultima perioada, noi ne-am plasat mult prea defensiv, atat in relatiile cu aliatii, cat si cu adversarii nostri politici. Cred ca nu e o politica foarte buna si cred ca de acum inainte va trebui sa incercam sa purtam niste discutii cu aliatii – pentru ca pe mine m-au deranjat si felicitarile pe care domnul deputat Petrea le-a adresat lui Nazare si deputatului de la Galati,  Mircea Toader, care nu e chiar Fecioara Maria in politica romaneasca. N-am inteles iesirea aceea pe care a avut ieri sub nicio forma.

Mi se par niste lucruri care arata ca oamenii astia nu mai au niciun contact cu realitatea, deja sunt undeva in stratosfera si se trezesc vorbind, in anumite situatii. De aia spun ca si cu Mihai Danut cred ca se intampla acelasi lucru. Cred ca va trebui sa purtam si o discutie in interiorul coalitiei de guvernare vizavi de aceste comportamente, fiindca si noi am putea sa spunem foarte multe lucruri, dar cred ca am dovedit intotdeauna ca exista si bun simt, si maturitate si trebuie sa ne mai oprim. Dar daca aceste lucruri vor continua in sistemul asta, probabil ca va trebui sa le dam niste replici pe masura; si vreau sa fiti convinsi ca avem vorbele la noi, dar si faptele le avem la noi”.