Damian: Dupa alegeri se vor rezolva toate problemele la CJ intr-un ritm extrem de rapid, care o sa ne mire pe toti

P1070361

Purtatorul de cuvant al PSD Braila, Doru Damian, se declara convins ca dupa alegerile prezidentiale de luna viitoare, se va clarifica foarte rapid situatia confuza din Consiliul Judetean, unde nu se mai stie de la o saptamana la alta cine este sef si cine are drept de semnatura.

In contextul unei discutii legate de faptul ca demisia vicepresedintelui CJ Florin Mija (PSD) – judecat intr-un dosar de coruptie si aflat sub control judiciar, cu interdictia de a-si exercita atributiile functiei – ar rezolva mai usor haosul din Consiliu, Damian a declarat ca in timpul campaniei electorale nu vor veni demisii din nicio parte – adica nici din partea presedintelui CJ Gheorghe Bunea Stancu (PSD), aflat in aceeasi situatie ca si Mija -, dar ca dupa alegerile prezidentiale, vom fi suprinsi de “miscarile” politice care vor avea lor si de cat de rapid se va rezolva totul.

“As vrea sa fac urmatoarea precizare personala: pe perioda campaniei electorale nu vom avea surprize din acest punct de vedere, nu va asteptati la demisii, pentru ca avem treaba. Dupa ce se termina campania electorala, atunci se vor rezolva, dupa opinia mea, toate problemele, intr-un ritm extrem de rapid, care o sa ne mire pe toti, pentru ca problema asta nu poate trena la nesfarsit. Intr-adevar, legea are o lacuna, in sensul in care ar fi trebuit sa prevada acolo asa: <<de drept, la absenta pe o perioada pe o perioada mai mare de… atatea zile – si asta pot sa faca parlamentarii, sa  modifice – a presedintelui, unul dintre vicepresedinti preia atributiile presedintelui Consiliului Judetean, desemnat in conditii legale>>”, a spus Damian.

“Desemnat cu majoritatea consilierilor judeteni!”, a  completat liderul grupului PSD din Consiliul Judetean, Ionel  Avram.