Damian: Este treaba mea ce postez pe contul meu de Facebook

P1070258  P1080038  P1080040

Purtatorul de cuvant al PSD Braila, Doru Damian sustine ca postarea “Who the fuck is… Alice”, facuta recent  ca un comentariu personal la declaratiile consilierului liberal Cristian Ancuta la adresa PSD a fost o opinia personala, facuta intr-un spatiu privat. Mai exact, intrebat daca regreta postarile facute pe contul sau de socializare, ce contineau comentariul amintit, melodia cu acelasi nume, precum si dedicatia “Pentru toti cei se iau prea in serios si emit opinii, politice mai ales, despre cum trebuie apucat rahatul cu mana fara sa te murdaresti … intr-un singur cuvant: Alice!!!!!!!!!!!!”,  Damian s-a enervat si  a spus ca e dreptul sau sa-si exprime liber opinia, pe un cont privat. Purtatorul de cuvant al PSD pare sa nu inteleaga ca contul e privat in ceea ce priveste administratorul sau, dar este public, in ceea ce priveste vizualizarea postarilor respective, iar cand acestea sunt raspunsul sau la declaratii critice facute de un adversar politic, nu este greu sa le califici drept “comentarii politice”: “Nu comentez. Nu vreau sa comentez subiectul. Este o problema privata, pe spatial meu virtual si nu pot si nu vreau s-o comentez. Contul ala este contul meu personal, nu este contul PSD-ului. Deci este pur si simplu treaba mea, nu are nicio legatura cu PSD postarea mea”.

Intrebat daca va continua cu postari in acelasi stil, pe pagina sa de Facebook, Damian a raspuns: “Nu comentez, e dreptul meu sa nu comentrez acest subiect”.

In plus, purtatorul de cuvant al PSD a lasat sa se inteleaga ca in opinia sa, acesta nu este un subiect de interes public, ci este doar o chestiune pe care “unii” incearca sa o exacerbeze, revenind sistematic asupra acestei teme.