DĂNĂILĂ: AZI AM IEȘIT PE LOCUL DOI ÎN URMA VOTULUI, AȘA CĂ MĂ AȘTEPT CA MÂINE SĂ FIU PROMOVAT, FIINDCĂ AM VĂZUT CĂ AȘA SE ÎNTÂMPLĂ ÎN PNL

Alexandru Dănăilă, fost președinte al PNL Brăila, care a renunțat la această funcție după alegerile din 27 septembrie, n-a prins un loc eligibil pe listele de candidați cu care se va prezenta organizația sa la alegerile parlamentare.

În această seară s-a votat în Biroul Permanent Județean al PNL Brăila ordinea candidaților pe listele la Senat și la Camera Deputaților, iar Dănăilă a fost unul dintre cei care și-a exprimat intenția de a candida pentru Senat. În urma votului membrilor BPJ, Alexandru Bucălău a obținut un număr mai mare de voturi decât Dănăilă, fostul președinte PNL Brăila plasându-se astfel pe locul doi pe lista pentru Senat.

Contactat telefonic, Dănăilă ne-a declarat: „Azi am ieșit pe locul doi în urma votului, așa că mă aștept ca mâine să fiu promovat, fiindcă am văzut că așa se întâmplă în PNL”.

Întrebat dacă rămâne în continuare membru al PNL, Dănăilă a spus că deocamdată nu dorește să facă alte comentarii.

Precizăm că listele votate astăzi la nivel județean nu sunt definitive, ele urmând să fi analizate și aprobate de conducerea centrală.