DANAILA, CATRE IORDACHE: FAPTUL CA LANSEZI ACUZATII, FARA A PRECIZA EXACT DESPRE CE ESTE VORBA, NU ARE NICIO VALOARE!

Consilierul judetean Alexandru Danaila (PNL) neaga categoric acuzatia ce i-a fost adusa, privind faptul ca in campania electorala ar fi folosit masini ce apartineau unor institutii publice, care circulau cu carburant platit din bani publici.

Mai exact, este vorba despre o declaratie facuta ieri de consilierul Stefan Catalin Iordache (PND), care a spus ca montarea GPS-urilor pe masinile CJ Braila si ale institutiilor din subordinea CJ ar crea mari probleme PNL si PSD, fiindca aceste partide folosesc intens in campania electorala masinile respective. In plus, Iordache a declarat ca are imagini cu unii liberali – printre care si Alexandru Danaila -, intr-o astfel de postura, adica folosind in interes personal masini ale unor institutii publice.

Danaila (foto) i-a cerut lui Iordache, in plenul CJ, ca daca are astfel de informatii sau imagini, sa le dea publicitatii: “Daca domnul Iordache are informatii ca vreunul dintre colegii de la PNL, vreodata, sau chiar eu, am facut vreo deplasare cu masina de serviciu intr-un alt interes decat acela de serviciu, chiar va rog sa faceti publice treburile astea! Catalin, faptul ca lansezi acuzatii de genul asta, fara sa precizezi despre ce masina este vorba si locatia in care am fost, nu are nicio valoare!”.