DANAILA: DACA PRESEDINTELE CJ VA CAUTA MAI BINE, SUNT CONVINS CA VA GASI UN OM CARE SA FIE SANATOS LA CAP SI CARE SA PREIA CONDUCEREA SPITALULUI JUDETEAN

Presedintele PNL Braila, Alexandru Danaila, considera ca managerul Spitalului Judetean, Delia Rasnoveanu (PSD), ar trebui sa renunte la aceasta functie, pentru ca a demonstrat deja ca nu-i face fata. Danaila nu se mira de faptul ca presedintele CJ, Iulian Chiriac (PSD), spune ca n-a gasit pe altcineva care sa preia conducerea spitalului,  in conditiile in care, in opinia liberalului, Chiriac a cautat numai in curtea PSD.

Presedintele PNL a facut aceste comentarii in contextul in care Rasnoveanu a declarat ca este dispusa oricand sa-si dea demisia, insa presedintele CJ a explicat ca deocamdata ca nu a gasit o alta persoana care sa-si doreasca sa ocupe functia amintita.

In ceea ce-l priveste, Alexandru Danaila este sigur ca se poate gasi un om care sa se descurce mult mai bine decat Rasnoveanu in fruntea Spitalului Judetean: “Noi, liberalii, am spus ca doamna Rasnoveanu ar trebui sa plece din functie. Am trimis si o scrisoare presedintelui CJ. Intrebarea este: cine ar trebui sa-i ceara doamnei manager sa plece, ca sa plece? Ca noi i-am cerut!

Nu au gasit o persoana care sa o inlocuiasca pe Rasnoveanu? Poate n-au intrebat unde trebuie. Daca au intrebat doar la partid, cine sa mai vina? La partid nu mai vrea nimeni sa se mai bage intr-un scandal, toti vor sa stea linistiti, sa fie o perioada de-asta de acalmie, sa-si ia salariile… Au crescut salariile peste tot, ce-i mai intereseaza sa vina manager la spital? Inainte era oarecum o chestiune deosebita…

Si de ce managerul spitalului trebuie sa fie un medic? Daca medicii sunt pusi continuu sub presiune, de ce si-ar dori sa vina sa lucreze in aceste conditii?

Daca vor cauta mai bine, o sa gaseasca. Ei (PSD-istii – n.r.) si-au asumat intr-un fel sau altul conducerea Spitalului Judetean; daca nu fac fata – si inteleg acum ca nu fac fata -, foarte bine, sa spuna ca nu fac fata, sa-si asume chestiunea asta si fara niciun fel de problema, sunt convins ca se va gasi un om care sa fie sanatos la cap si care sa vina cu un plan.

Va spun ca ar putea gasi un om care sa vina sa conduca Spitalul Judetean, doar ca omul respectiv trebuie sa vina cu un program si cu un plan: <<Asta am eu de facut la Spitalul Judetean si ma lasati sa fac asta! >> “.